torstai 30. tammikuuta 2014

Tänään lähdetään!

Nyt uskaltaa jo huokaista ja oikeasti sanoa, että kyllä me lähdetään tänään. Jee! Onpas kyllä helpottunut fiilis. Poikaystävän työkuviot eivät siis vielä selvinneet ja voi olla, että hän joutuu lähtemään takaisin päin jossakin vaiheessa ennen suunniteltua paluupäivää. Mutta sitä on turha miettiä. Nyt fiilistelen vain sitä, että kohta lähdetään.

Painonpudotusprojekti on ollut totaalisen jäissä viimeiset pari viikkoa. En tiedä, mihin se motivaatio oikein katosi. Olen syönyt varmaan kilotolkulla karkkia, mikä on täysin pölvästiä. Vatsanseutukin on alkanut taas kerätä massaa. Helskutti! Se siitä bikinikunnosta... No, reissun koitan elää niin, etten liho kymmentä kovin montaa kiloa. Sen jälkeen aloitetaan taas puhtaalta pöydältä. Pitää keksiä jokin uusi strategia.

Eli palaillaan maaliskuun lopulla asiaan. Tsemppiä kaikille painonpudotushankkeissanne ja koittakaa jaksaa pakkasta. Tuon aurinkoa mukana. :)

1 kommentti:

  1. Oiiiikein hyvää reissua ja niitä kilojahan ehtii pudottaa taas reissun jälkeen. :) Me jäädään tänne pakkaseen kateellisina odottamaan sitä maaliskuun loppua ja aurinkoa. ;)

    VastaaPoista