tiistai 7. tammikuuta 2014

Ensimmäinen virallinen paastopäivä

Tänään olen siis ensimmäistä päivää ollut kokonaan syömättä. Ravinto on koostunut ainoastaan tuosta siirappi-sitruuna-pippuri -juomasta sekä teestä. Juoma on mennyt tänään alas paremmin kuin eilen, sillä laitoin tuota cayenne-pippuria vähän maltillisemmin. Eilisessä annoksessa sitä oli siis liikaa. Nyt tuo juoma on oikeastaan ihan hyvää. Johtuukohan pippurin vähentämisestä vai nälän kasvamisesta? :)

Itse asiassa tänään on ollut parempi olo. Ei ole juurikaan huimannut, ja näläntunnekin on ollut melko siedettävää. Kävin tuossa äsken vesijuoksemassakin kaverin kanssa, ja sekin sujui ilman suurta väsähdystä. Jee! Vielä ei ole kyllä ollut mitenkään erityisen energinen olo. Välillä on vähän väsyttänyt ja lihakset ovat ajoittain tuntuneet löysiltä ja voimattomilta. Vesijuoksu kuitenkin sujui hyvin.

Nyt naukkailen tässä iltajuomaa ja detox-teetä. Katsotaan, missä vaiheessa alkaa tämä syömättömyys tökkiä. Vähän tänään jo kateuden puuska iski, kun poikaystävä söi jauhelihatortillaa. Tuoksui hyvältä! Mutta muuten ei ole tehnyt mieli mitään erityistä. Pelkäsin, että tulee kamalia leiväntuskia tai muuta. Ehkä ne tulevat viikon loppupuolella tai sitten, kun alan taas totutella syömiseen. Nyt kuitenkin on vielä hyvä fiilis jatkon suhteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti