lauantai 4. tammikuuta 2014

Kuri alkakoon!

No niin. Herkut on nyt herkuteltu, ja on aika aloittaa kunnon kuuri. Ja nyt siis ihan sellanen vanha kunnon laihdutuskuuri eikä mitään "muutan elämäntapojani vähäsen kerrallaan". Ihan vaan siks, että tässä on nyt vajaat neljä viikkoa reissuun lähtöön, ja kun kuusi viikkoa ollaan maailmalla, on turha yrittää mitään uusia rutiineja etsiä. Toive tietysti olisi, etten matkalla keräisi kiloja takaisin, mutta se ei aiemmilla Aasian reissuilla ole ollut ongelma. Kun on kuuma, ei tee mieli syödä. Lisäksi sikäläisestä ruokavaliosta uupuvat salmiakki ja kunnollinen suklaa, jotka ovat minun makkaroideni vankka perusta. Vielä kun settiin lisätään aktiivinen toiminta kävelyn ja vedessä temppuilun muodossa, niin eipä niitä kiloja ehdi kertymään. Sitten kun tullaan takaisin Suomeen maaliskuun puolivälissä, pitää taas ruveta miettimään kokonaisvaltaisemmin tätä meikäläisen elämäntapaa.

Tämä aamu (tai päivä, herättiin klo 12) alkoi smoothiella, joka oli melko tuhti. Siitä tuli yllättävän hyvää, vaikka tungin sekaan maca-jauhetta, chlorella-levää ja herneproteiinijauhetta. Purkkiananas ilmeisesti toi siihen tarpeeksi makeutta. Se toivottavasti myös saa nesteitä vähän liikkeelle. Vaikka se ei kyllä ehkä ole viime päivinä ollut ongelma, sillä olen ravannut vessassa ihan urakalla. Lounaaksi olisi tarkoitus syödä pinjansiemenillä rikastettua kanasalaattia ja päivälliseksi broilerin fileetä ja ratatouillea salsalla. Lisäksi vähän välipalaa ja iltapalaa. Eli näillä etiäpäin.

2 kommenttia:

  1. Vaaau kuuden viikon lomareissu!? Huisia. :) Kokemuksen syvällä rintaäänellä suosittelen jättämään painosta ja syömisistä stressaamisen reissun ajaksi ja ottamaan kaiken irti tuosta Aasia-kokemuksesta. :)

    Tsemppiä kuitenkin reissua edeltävään kuuriin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heips!
      Kyllä tarkoitus on lomasta nauttia ja jättää painostressi kotiin. Siksi olisikin kiva saada tässä ennen reissua painoa pois. :) Vähän pitää sentään katsoa, ettei tule keränneeksi loman aikana kymmentä kiloa. Meillä kun on tapana tehdä noita pidempiä reissuja, niin ei voi ihan sillä mentaliteetillä mennä, että "no nyt ollaan lomalla". Onneksi ei tosiaan ole ollut aiemmilla reissuilla tapana kauheasti kerätä painoa. Kiitos tsemppauksesta!

      Poista