maanantai 13. tammikuuta 2014

Nälän paluu

Tänään olen saanut vieraakseni tutun kaverin, eli nälän. Sehän hävisi tuossa paaston loppuvaiheessa lähes täysin ja pysyi eilenkin vielä poissa, mutta tänään on nälkä vaivannut päivällä pidempäänkin. Olen pikkuhiljaa siirtymässä kohti normaalia ruokailua, mutta tänään on menty vielä kasvislinjalla ja alle tuhannen kilokalorin energiansaannilla. Olin päivän opettamassa (no, vain neljä tuntia plus matkat 1h suuntaansa) ja illalla käytiin taas vesijuoksemassa. Eli en ole vain nyhjännyt sohvan nurkassa.

Paino oli aamupunnituksen mukaan hivuttautunut vielä pari sataa grammaa alaspäin. Huomisaamuksi odottelen sitten nousua. Tänään olen tankannut lisäravinteita: maitohappobakteereita, D-vitamiinia, magnesiumia, rautaa ja kalaöljykapseleita. Nekään eivät onneksi ole pistäneet vatsaa sekaisin. Tänään olo on ollut nälkää lukuunottamatta hyvä.

Aamulla ennen töihin lähtöä tein suunnitelmieni mukaan niska-hartiajumpan ja polvitreenin. Olin vähän suunnitellut, että saattaisin tehdä tuon pilates-treenin uudelleen, mutta en sitten jaksanut. Ja hyvä niin, koska energia olisi kyllä vesijuostessa loppunut kesken. Olemme nyt kaverini kanssa ruvenneet tekemään spurtteja vesijuostessa. Kun kierrämme altaassa suorakulmion muotoista rataa, yhden pitkän sivun spurttaamme tiheämmällä "askeleella" ja polvia nostaen. Tulee oikeasti sellainen olo, että vähän tekeekin jotain, eikä vain lillu. Tuntuu jopa reisissä. Vaihtoehtoista treeniä on löytynyt.

Huomenna ohjelmassa on magneettikuvaus, ja äsken varasin itselleni hieronnan, kun sattui löytymään aika. Väliaika ja ilta pitää kyllä ahkeroida tenttiin lukien. Huomenna ruokailu hoituu vielä kasviksilla, lihaa saan vasta keskiviikkona. Päätin nyt, että viikonlopun ruokasuunnitelmat teen vasta lähempänä. Tarkastelen tässä, mitä sitä oikein tekisi mieli. Ennen sitä tiedossa on paljon broileriruokia. Mutta niistä tarkemmin myöhemmin. Nyt kutsuu peti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti