keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Pikapainopäivitys

Kun katsotte yläreunan painolaskuria, huomaatte sen harpanneen 800g eteenpäin. Eli siis paino on pudonnut. Ja painoindeksi siinä yläpuolella: Tadaa! Lievä lihavuus siis. Vaikka nämä paaston aikana saavutetut tulokset eivät kerro koko totuutta, sillä ne eivät tule pysymään, kunhan kroppa taas kerää nesteitä ja suoli täyttyy, niin saahan sitä silti iloita. Aika huisia! Nyt jos paino putoaisi loppuviikon aikana vielä pari kiloa, niin eiväthän ne kaikki voi tulla takaisin - eihän?

4 kommenttia:

  1. Onnea hetkellisestäkin luvusta! Kannustaa varmasti eteenpäin :)
    En minäkään usko että kaikki tulee takaisin, kunhan siirryt paastosta pois hienovaraisesti ruokaa vähitellen lisäämällä muutaman päivän ajan, tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsemppauksesta! Kyllä tämä motivaattorina toimii. Ja ruokaohjelma on jo suunniteltu paaston jälkeisellekin ajalle, joten toivottavasti paino ei hyppää enää samoihin lukemiin kuin ennen paastoa.

      Poista
  2. Hieno homma! :) Ei se paino onneksi niin nopeasti nouse jos ei ala ihan kunnolla mättämään. Jos ruokaohjelmakin on valmiiksi jo suunniteltu niin eiköhän se pysy aisoissa. Mahtava fiilis kun pääsee alle kolmenkympin BMI:n. Onnea! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) On tuo kyllä ihan kivaa nähdä noiden lukemien laskevan, vaikka yritänkin ajatella sen olevan vain väliaikaista. Nyt pitää vain pysyä siinä jatkosuunnitelmassa, niin näitäkin lukuja saa ihan oikeasti juhlia.

      Poista