sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Hyviä fiiliksiä

Tänään olikin sitten ensimmäinen päivä maanantain jälkeen, kun söin kiinteää ruokaa. Olen juonut koko päivän tuota paastojuomaa, mutta lisäksi syönyt porkkanaraastetta, omenaa ja nyt illalla maustamatonta jogurttia mustikoilla. Oli kyllä ihan kivaa päästä syömään. Odotan vielä enemmän jonkin suolaisen syömistä. Tuo juoma kun on sellaista makean ja happaman sekoitusta. Mustikat maistuivat kyllä tosi hyviltä!


Siinäpä päivän ruokia. :) Omenoiden jälkeen tuli jostakin syystä tosi huono olo. Ajattelin jo, että onpa tosi tylsää lopettaa paasto oksentamalla ekat paastonjälkeiset ruoat ulos, mutta onneksi olo meni pikku päikkäreillä ohi. Muuten on ollutkin ihan hyvä olo, eikä nälkä vielä ole tullut kaveriksi. Katsotaan huomenna...

Tässä iltasella jaksoin jumppaillakin. Olin jo eilen päättänyt, että tänään jumppaan kotona, kun on niin vähän tullut liikuttua viime aikoina. Meinasi jo tuon huonovointisuuden takia jäädä väliin, mutta sain kuin sainkin itseni hommiin. Tein ensin kepin kanssa niska-hartiaseudun jumppaa ja tasapainoilin tasapainolaudalla. Sen jälkeen tein Me Naiset Sportin uusimmassa numerossa olleen pilates-tyyppisen jumpan, jossa treenattiin pääasiassa keskikroppaa, mutta muukin vartalo sai oman osansa. Oli kyllä hyvä jumppa! Tein vielä fyssarin neuvoman treenin polvien kuntoutusta ajatellen ja lopuksi venyttelin. Ajattelin ottaa tavoitteeksi, että tekisin päivittäin niska-hartiajumpan ja polvitreenin. Lisäksi tuon pilates-sarjan voisin tehdä vähintään neljä kertaa viikossa. Siinä pysyisivät varmaan lihakset jossakin kunnossa ja saisin vatsalihakset kuntoon. Noita kaikkia jumppia pystyn tekemään myös reissussa, kunhan otan kuminauhan polvitreeniä varten mukaan.

Ajattelin ryhtyä antamaan itselleni tarrran kalenteriin hyvin sujuneesta päivästä. Tänään on ehdottomasti sellainen päivä, ja saan valita ensimmäisen tarran. Toivottavasti siitä seuraa värikäs kalenteri. :) Eilisellä kauppareissulla ostin vähän lisää lehtiä, sillä viimeistään reissussa ne tulevat luetuiksi. Ja nyt vuoden alussa on kivasti kaikkia painonpudotukseen liittyviä juttuja. Huomenna menenkin pitkästä aikaa sijaisopeksi. Tiedossa siis aikainen herätys, eli nyt täytyy ruveta nukkumaan. Mukavaa alkavaa viikkoa ja tsemppiä kaikille vuoden terveellisemmin aloittaneille!

Kg ja KuntoPlus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti