keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Näppylänaama

Paaston jälkeen naamani on alkanut täyttyä pikkuisista näppylöistä. Ärsyttävää! Yleensä ihoni on tosi hyvä, ja yksittäisten finnien määrän vuodessa voi laskea sormilla. Nyt otsa ja leuka ovat aivan täynnä pieniä vieri vieressä olevia pikku näppyjä. Lisäksi niitä on ylähuulessa, poskissa ja jopa alaluomissa. Ne eivät onneksi näy kovin kauas, mutta minua ne häiritsevät. Kai nämä jotenkin liittyvät paastoon ja siihen, että kroppaa puskee kuonaa ulos. Toivottavasti tämä on ohimenevää.

Muu iho onkin sitten aivan ihanan tuntuinen! Johtuu siis eilisestä kuivaharjauksesta ja rasvauksesta. Suosittelen kyllä kaikille ja itsekin aion nyt huoltaa tätä ihoa vähän säännöllisemmin. Iho on ihanan sileä ja pehmeä ja näyttää tosi kirkkaalta. Ehkä se kallis voide on sen arvoinen...

Olin iloisesti yllättynyt, kun paino oli noussut tähän aamuun vain 100g. Odotin, että se jo pompsahtaisi, mutta se saattaa olla edessä huomenna. Katsellaan. Ihanan vähän on tehnyt mieli mitään muuta kuin mitä ruokasuunnitelmassa lukee. Totta kai välillä on käynyt mielessä, että viitsisikö maistaa vähän suklaata tai syödä jotain teen kanssa kahvilassa. Mutta eipä sitten oikeasti ole tehnyt mieli. Hain kaupasta maitoa lounaan kylkeen ja vähän tuli sellainen olo, että mitäs muuta sitä ostaisi, kun yleensä kylkeen on tarttunut kokispullo tai jotain karkkia. Tulin siihen tulokseen, että en tarvitse mitään muuta. Paitsi että jatkoin taas tällä poikaystävänruokkimislinjalla ja ostin hänelle kaksi konvehtirasiaa, kun joulusuklaat olivat alennuksessa puoleen hintaan. :)

Kohta pääsen pitkästä aikaa paistamaan kanaa. Nam nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti