torstai 9. tammikuuta 2014

Lomatunnelman ja paaston jälkeisen motivaation nostatusta

Iltapäivällä ja erityisesti päiväunien jälkeen olo on ollut oikein hyvä. Pientä vatsan murinaa on kuulunut, mutta se on osa tätä hommaa. Vielä on pieni annos paastojuomaa jäljellä iltapalaksi. Kyllä olen tässä jo tänään haaveillut, että mitähän sitä sitten söisi, kun palaan taas arkiseen ruokavalioon. :)

Olen tänään myös miettinyt ihan oikeasti ja fiksusti tuota paaston jälkeistä syömistä. Muutamaksi päiväksi minulla onkin jo ruokalista valmiina, mutta pitää kohta sitä jatkaa. Suunnitelmallisuus kun taitaa minulla toimia kaikkein parhaiten, ainakin väliaikaisesti. Päätin myös haalia lehtiä motivaation tueksi. Tilattuna minulle tulee MeNaiset Sport, joka kolahti postiluukusta eilen tai toissapäivänä. Tänään ostin Fit Laihdu! -lehden. Niitä en ole vielä selaillutkaan, mutta jutut näyttävät mielenkiintoisilta. Mielenkiintoisemmilta kuin ensi viikon tentin kirjat...

Uusia lehtiä motivaation tueksi
Lisäksi työn alla on myös tulevan Aasian-loman virittelyä. Kävin viime viikolla ostamassa kasan kankaita, joista tarkoitus olisi valmistaa kaksi tunikaa, rantamekko ja shortsit. Ne ovat ihanan kesäisen värisiä ja tavallaan sekin motivoi, että toivon näyttäväni hyvältä uusissa vaatteissa. En kyllä yritä tehdä niistä sellaisia, että "parin kilon päästä näyttävät hyviltä", vaan sellaisia kivoja löysiä lomavaatteita.

Kesävaatekankaita
Olemme tällä viikolla katselleet vähän tekemistä reissulle. Tarkoitus olisi Filippiineillä päästä sellaiselle live aboard -sukellusreissulle. Pitää vaan tehdä tarkkaa selvitystyötä, jotta saadaan tietoa parhaasta (ja kuitenkin edullisesta) firmasta. Synttärilahjaksi sain kultaseltani aiheeseen liittyen sukellustietokoneen. Sellaisen käytetyn perusmallin, joka sopii minun tarkoitukseeni oikein hyvin. Poikaystävä katselee itselleen vielä omaa, sellaista joka sopii myös vapaasukellukseen. Lisää matkavalmisteluita on tiedossa viikonloppuna, kun pitäisi vakuutuksia ja viisumeita järjestellä ja sitä sukellusreissuakin miettiä lisää. Ja ensi viikolla matkamessuille. Jospa sieltä saisi ideoita vaikka seuraavaa kohdetta varten. Joo, tällaista on matkailufriikin ajattelu. Seuraava reissu jo mielessä ennen edellisen toteutumista. ;)

Synttärilahjaksi saatu Suunnon Vyper-sukellustietokone

2 kommenttia:

  1. Hahaa, ymmärrän täysin tuon matkailufriikkiyden. :) Minulla on parhaimmillaan ollut reissun jälkeen jo kaksi seuraavaa varattuna - ja silti suunnittelin vielä uutta reissua. Ei ole helppoa matkakuumeilla (eikä halpaa!). :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, eihän tässä muuten mitään vikaa ole, mutta näillä tuloilla käy vähän hankalaksi...

      Poista