keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Karkkihiiren paluu

Pari viime päivää olen elänyt pääasiassa karkilla. Miten tässä taas näin kävi?! Ärsyttää tämä oma heikkous ja tyhmyys. Paino on ponnahtanut pari kiloa ylöspäin. Osasyynä varmasti lihashiilarivarastojen täyttyminen ja nesteen kertyminen. Osasyynä ihan vaan puhdas lihominen. No, tästä vain nokka kohti uusia pettymyksiä...

Pitää ottaa vielä viimeinen spurtti ennen lomaa. Alle 70kg on turha enää havitella pääsevänsä, kun aikaa on viikko. Mutta jos vatsanseutu olisi edes pikkuruisen hoikempi, niin bikineissä olisi huomattavasti kivempi hillua. Lomafiilikset alkavat pikkuhiljaa kohota, vaikka ihan vielä en olekaan tajunnut, että lähtö on tosiaan aivan pian käsillä.

Nyt olen matkalla piipahtamaan vanhempien luona Turussa. Kunhan palaan kotiin, laittelen niistä bikineistä kuvia ja lisäksi pikkuhiljaa valmistuvasta lomapuvustostanikin voisin laittaa kuvamateriaalia. Tämä oli nyt vain tällainen karkinhuuruinen pikapäivitys, kun on hujahtanut useampi päivä ilman päivitystä. Osittain siksi, että epäonnistumisista on paljon ikävämpää raportoida.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti