torstai 2. tammikuuta 2014

Vaahtera-palmusiirappipaasto

Paino oli tänä aamuna 76,2kg eli onhan tuota jokunen kilo tullut viime aikoina kerrytettyä. Osa lähtee toivottavasti nesteinä melko nopeastikin. Jos tuolla paastoamisella pääsisi vaikkapa siihen 73 kiloon, jonka tuntumassa parhaimmillaan pyörittiin. Tarkoitus on tässä nyt pari päivää syödä mitä sattuu. Haluan nyt toteuttaa kaikki pikku himot, joita on viime aikoina ollut. Huomenna illalla käymme syömässä poikaystävän kanssa ulkona. Minulla on ensi viikolla syntymäpäivä, jota juhlistamme nyt sitten vähän etukäteen. En halunnut lykätä tuota paaston aloittamista pidemmälle, joten siksi synttäreitä juhlitaan ennenaikaisesti.

Tänään olen tehnyt suunnitelmia ruokailun suhteen lauantaista eteenpäin. Paastoahan ei voi aloittaa aivan kylmiltään, vaan siihen pitää vähän valmistautua. Kevennän siis lauantain, sunnuntain ja maanantain siten, että lauantaina syön normaalisti, mutta kevyehkösti. Sunnuntaina jätän lihan pois ja maanantaina aloitan jo vaahtera-palmmusiirappi-sitruuna -litkun nauttimisen kasvisten kanssa. Tiistaista seuraavaan lauantaihin asti ravinto koostuukin sitten ainoastaan tuosta seoksesta, jossa on siis veteen sekoitettuna vaahtera-palmusiirappia ja sitruunan mehua sekä cayenne-pippuria. Laitan tarkempia ohjeita, kunhan olen itse testannut sopivaa suhdetta. Tietoa tuosta paastosta löytyy täältä.

Tällaista tavaraa: Ruohonjuuressa maksoi 45,50€.
Vielä en ole edes avannut purnukkaa, joten maku jää vielä arvailujen varaan. Sitruunoita en vielä ostanut. Täytynee ostaa ne luomuna, jolloin tulee parhaat detox-vaikutuksetkin. Siirapin lisäksi ostin Ruohonjuuresta paria eri teetä, sillä paastolla saan tuon litkun ja veden lisäksi juoda vain teetä. Toivottavasti noiden maut tuovat vähän vaihtelua siirappi-sitruuna -seokseen.

Pukkan detox-teetä ja Clipperin omena-inkivääriteetä
Tavoittenani oli heinäkuusta alkaen saada pudotettua paino alle seitsemänkymmene kilon Filippiineille lähtöön mennessä. Tuohon päivämäärään on enää alle kuukausi aikaa, ja vaikka jossakin välissä näytti, että tavoite tulee helposti saavutettua, ovat viimeaikaiset takapakit muuttaneet tilannetta. Nyt pitäisi reilut kuusi kiloa saada tiputettua alle kuukaudessa, mikä vaikuttaa melko mahdottomalta tehtävältä, vaikka pari kiloa olisikin pelkkää turvotusta. No, katsotaan, miten käy. Pidän sitä edelleen tavoitteena. Pitää kyllä tsempata tämä tammikuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti