maanantai 6. tammikuuta 2014

Paastojuoma testissä

Nautiskelen tällä hetkellä ensimmäistä paastoaamiaistani. Edessä on siis lasillinen vaahtera-palmusiirapista, sitruunasta ja cayenne-pippurista veteen sekoitettua juomaa. Kokeilin nyt sellaista yhdistelmää, jossa on 2,5dl vettä, 15g siirappia ja hieman reilut 15g sitruunamehua sekä ripaus pippuria. Eihän tuo nyt mikään makuelämys ole, ja voi olla, että tässä viikon aikana alkaa tulla korvista ulos. Päällimmäisenä maistuu cayenne-pippuri, sillä se jää kellumaan tuohon juoman päälle ja tulee siten ensimmäisenä suuhun. No, kyllähän tuota juo. Jos ei ole tottunut tulisiin ruokiin, kannattaa olla aika tarkkana tuon pippurin kanssa. Minä lisäilen chiliä ruokaan jos toiseenkin, joten tuo cayenne tuossa päällä ei polttele. Paastojuoman lisänä hörpiskelen aamiaisella Pukkan detox-teetä, joka onkin nautinnollisempaa juotavaa. Anis maistuu mukavasti. Josko se pitäisi minua usein vaivaavan salmiakinhimon loitolla. (Aivan varmasti!)

Tämän päivän aamupala, välipala ja iltapala.
Aamun aloitin lasillisella vesi-galuber-suola -liuosta, jonka pitäisi tyhjentää suoli. Paastoon olennaisena osana kuuluu tuo vähän ällö suolen tyhjennys, jotta kroppa ei ala käyttää ravintona suolen sisältöä. Vaikka tänään syönkin vielä lounaalla ja päivällisellä oikeaakin ruokaa, aloitin muut paastoon kuuluvat toimenpiteet jo tänään, sillä energiansaanti jää melko vähäiseksi. Lounaalla syön eilen tekemääni kasvissosekeittoa ja päivällisellä porkkanaa, raejuustoa ja näkkileipää. Tuossa parina edeltävänä päivänä, kun olen syönyt normaalisti mutta kurinalaisesti, on vaivannut jatkuva nälkä. Toivottavasti se ei jatku paaston aikana. Muuten tulee hikinen viikko... Eilen oli kyllä itsekuri koetuksella, kun olimme pelailemassa lautapelejä kavereiden luona. Siellä oli tarjolla Fani-paloja, suklaata, pop cornia ja suolapähkinöitä. Tyydyin lipittelemään vadelmakivennäisvettä ja syömään evääksi ottamani mustaherukkarahkan (joka oli kyllä tosi hyvää!). Vähän kyllä ärsytti, että miksi sitä pitää olla tällainen pullero, joka ei voi syödä, mitä haluaa, vaan pitää syynätä kaikkea.


Toissapäiväiset kanaruoat. Seuraavan kerran lihaa joskus reilun viikon päästä.
Pyrin raportoimaan tässä paaston aikana tasaisesti tuntemuksia. Jos joku vaikka sattuu olemaan yhtä hullu, että haluaa kokeilla. :) Tänään saa onneksi vielä vähän syödäkin.

Kuluvan viikon pääraaka-aineita



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti