lauantai 22. maaliskuuta 2014

Taas kehissä

Olen viikon päivät palaillut arkeen pitkän loman jälkeen ja nyt taas toden teolla pitää alkaa miettiä näitä painoasioita. Reissussa paino nousi pari-kolme kiloa. Alku meni hyvin, ja saatoin jopa pikkuisen kutistuakin, mutta loppureissusta tuli vain mässäiltyä kaiken maailman jälkkäreitä. Liikuntaa ei juurikaan tullut harrastettua sukeltamista lukuunottamatta. Ihanaa kuitenkin oli, enkä kadu reissun tuomia kiloja, vaikka kasvanut vatsaröllykkä peilistä yrittääkin syyttävästi tuijotella.

Nyt pitäisi kuitenkin taas päästä pikkuhiljaa kiinni arkeen ja saada painoa taas hilattua alas. Jo reissussa päätin, että tällä kertaa yritän sitä, mitä joka paikassa suositellaan. Rauhallista elämäntapamuutosta dieetti- tai laihdutusajattelun sijasta. Olenkin laatinut itselleni viikkotavoitteita. Voisin tehdä niistä huomenna tarkempaa selkoa. Tämän viikon tavoite on ollut syödä vähintään viisi kertaa päivässä, eli säännöllistä ateriarytmiä opetellaan. Ja karkinsyönti, jota olen tällä viikolla harrastanut ahkerasti, ei lukeudu noihin viiteen kertaan.

Joo, on tosiaan tullut mässättyä ihan urakalla. Minä kun päätin, että otan vain tuon yhden tavoitteen per viikko ja lisään niitä pikkuhiljaa (tämän viikon tavoite jää siis voimaan tuleviksikin viikoiksi). Saan siis syödä vaikka Hese-aterioita sen viisi kertaa, kunhan tulee syötyä kunnon aterioita tai välipaloja. En myöskään ole rajannut mitään pois, joten karkkia on tullut mässäiltyä. Tähän pitää saada muutosta, vaikka ensi viikon uusi tavoite taisi liittyä liikuntaan. Mutta näistä ja tähän liittämästäni tarrasysteemistä lisää huomenna, jos kerkeän. :)

Uusi tavoitteeni painonpudotuksen suhteen voisi olla 68kg kesäkuun alkuun mennessä. Siis tavoitepaino 68kg. Jospa tällä kertaa ihan pääsisinkin siihen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti