maanantai 12. elokuuta 2013

Viikonlopun tunnustukset

Viikonloppu on takana, ja hetkeksi pitäisi taas palata arkeen. Arki sisältää nyt alkuviikosta lähinnä lukemista torstaiaamun tenttiin, minkä olen laiminlyönyt tähän mennessä melko pahasti. Viikonloppu ei mennyt aivan niin hienosti kuin olin ajatellut, muttei mitään totaalista ylilyöntiäkään tapahtunut. Tai no, se lauantai...

Lauantainahan olin siis kahden hyvän ystäväni kanssa istumassa iltaa. Aamulle olin suunnitellut jumppaamista, mutta päivää aiemmin päätään nostanut flunssan alku sai minut jättämään jumpan väliin. Ja olisi aikataulukin ollut aika tiukka, sillä kävin päivällä vielä treffaamassa erästä toista ystävääni. Hän oli leiponut teen seuraksi mustikkapiirakkaa ja tarjosi sitä kevytjätskin kera, joten pitihän sitä vähän syödä. Ja hyvää oli! Illalla tyttöjen kanssa söimme pääruoaksi terveellisen salaatin (kanaa, avokadoa ym.), mutta sen jälkeen siirryimme naposteluosioon: sipsiä, karkkia ja suolapähkinöitä. Viinin kera tietysti... Tulos oli se, että lauantain kalorilukemat paukkuivat reippaasti yli kolmen tuhannen. Vähän arvioiden se tietysti meni, sillä kavereiden kanssa en sentään punnitse ruokiani.

Eilinenkin meni vain löhöillessä, vaikkei krapulaa ollutkaan. En sentään urakalla kitannut sitä viiniä.Toinen ystävistäni ilmoitti iloisista vauvauutisista eikä tietysti nauttinut alkoholia. Tai no, muutaman minuutin hyvin trampoliinilla illalla. :) Tänään sentään käytiin taas siskon kanssa lenkillä, flunssasta huolimatta. Tauti ei siis ole kunnolla iskenyt päälle, mutta vähän on räkäinen olo. Eihän se ehkä fiksuinta ole lähteä puolikuntoisena treenaamaan, mutta kun tuntui kuitenkin ihan hyvältä. Päätin siis olla välittämättä taudista ja toivoa parasta. Minulla vain tuppaavat nuo poski-, otsa- ym. ontelot olemaan niin ahtaanlaisia, että heti kun vähän tulee nuha, on kauhean tukkoinen olo ja pää alkaa särkeä.

Näitä flunssia mulla on nyt tupannut olemaan vähän turhan usein. Samoin vatsatauteja on viimeisen vuoden aikana ollut vähän liikaa. Olenkin nyt päättänyt, että terveellinen ruokavalio ja liikunta eivät ole tarpeeksi tehokkaita vastustuskyvyn buustaajia, joten turvaudun ns. superruokiin. Äitini on aivan varma pakurikääpäteen voimasta, ja eräs ystäväni kehui maca-jauheen tehoa vastustuskyvyn lisäämisessä. Aion siis aloittaa kuurin molempia, päivittäin tai ainakin lähes. Maca-jauhetta minulta kotoa löytyykin, pakurikääpäjauhetta pitää käydä ostamassa jostakin. Kirjoittelen noista molemmista myöhemmin lisää. Katsotaan, onko niistä nyt sitten apua. Ehkä pitää talvella vielä käydä avannossakin, kun sitäkin toiset kovasti kehuvat.

Nyt on tullut muutamia tylsiä kuvattomia päivityksiä. Nytkin kirjoittelen junassa matkalla Helsinkiin. Koitan vähän petrata jatkossa, jottei ole niin tylsää luettavaa. Huomenna pitkästä aikaa vaa'alle. Hirvittää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti