perjantai 9. elokuuta 2013

Liikuntaa ja herkuttelua Turussa

Kotiolot täällä vanhempien luona ovat aika lailla sitä mitä odotinkin. Olen syönyt yhden lämpimän aterian viiden aikaan. Lohta - se oli kyllä hyvää! Kotona tulee tehtyä niin vähän kalaa, kun en pidä siitä, että kala jää haisemaan joka paikkaan moneksi päiväksi. Söin yhden aikaan ruisleivän kananmunalla, joten se toimi sellaisena kevyenä lounaana. Olisin syönyt tukevammin, mutta kävin siskoni kanssa lenkillä kolmen aikaan, joten en viitsinyt täyttää vatsaa. Sisko toimi hyvänä kirittäjänä, urheilija kun on. Kirjaimellisesti ylitsepääsemättömäksi meinasi osoittautua lähellä oleva tosi jyrkkä ja korkea kukkula, jonka päälle kipusimme - sisko kevein askelin juosten, minä loppumatkan kaksinkerroin taipuneena.

Minä sain tänään käyttöön juoksuvyölaukun, tai miksi sitä nyt pitäisi kutsua. Tilasin sellaisen pari viikkoa sitten eBaysta ja toissapäivänä taisi tulla perille. Se on kyllä ihan kätevä. Käytän juostessa ajan ja matkan mittaamiseen Sports Trackeria, joten kännykkä täytyy olla aina mukana ja lisäksi tietysti avaimet. Joskus, kuten tänään, saattaa tarvita rahaakin mukaan. Pussukan kuuluisi kai olla tuossa lantion päällä, mutta minulla se nousi tuohon rintojen alle. Etsi ilmeisesti kapeimman kohdan.

Juoksupussukkani
Illalla on tullut vähän herkuteltua, mutta oikeastaan ihan harkitusti eikä ole mitään morkkista sen suhteen. Teimme äidin kanssa omenarahkapiirakkaa, joka oli ihan hyvää, joskin vähän löysää. Isä toi kaupasta irtokarkkeja, ja niitä nappasin reilun kourallisen mukaani tänne kirjoittamaan vetäytyessäni. Maltoin kuitenkin käyttää kaiken vaa'an kautta ja laskin omenapiirakan kaloritkin Kiloklubin avulla. Käytiin äidin kanssa kuitenkin tässä illalla vielä kävelemässä, kun etsimme geokätköä. Äiti harrastaa geokätköilyä, ja tuntuu olevan nykyään paras tapa saada hänet liikkeelle. On tänään siis tullut vähän reippailtuakin.

Nyt olen vähän kahden vaiheilla, että pitäisikö vielä syödä vielä jotain kunnollista vai mennä vain kohta nukkumaan. Huomisaamuksi olen suunnitellut jumppaamista joko videon kanssa, tai jos on oikein kiva ilma, menen ulos heilumaan painojen ja kahvakuulan kanssa. Ja voisinpa jokusen minuutin hyppiä trampoliinillakin, kun sellainenkin täältä löytyy.

Omenarahkapiirakkaa - nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti