keskiviikko 7. elokuuta 2013

Seiskakymppiset

Tänään vaaka sitten viimein näytti seiskalla alkavaa lukemaa. Ensimmäinen tavoite siis saavutettu. Vielä en ole ehtinyt itseäni palkita, mutta ehkä minä viikonloppuna voisin vierailla vaatekaupassa niitä urheilupöksyjä katsastamassa. Ja jotain kivaa vartalovoidetta voisin ostaa. Seuraavana tavoitteena olisi sitten 77kg alittaminen. Mitään aikarajaa sille ei ole, kunhan alittuu, ehkä mielellään tämän vuoden puolella kuitenkin.

Tänään on ollut väsyttävä vuoro töissä ja huomenna menen taas aikaiseen aamuun. Pitäisi tässä vähän pakkailla, kun huomenna lähden taas Turkuun päin. Yleensä en näin usein siellä ravaa, mutta kun sattuu olemaan treffejä sovittuna. Viikonloppuna näen pitkästä aikaa vanhoja ystäviä. Saattaa taas ruokavalioon eksyä sinne päivittäin kuulumattomia asioita, mutta yritän pitää järjen päässä. Noille tytöille voin onneksi suoraan ehdottaa, että josko otettaisiin vähän kevyempi linja. Ja siskolle jo sanoin, että ottaa lenkkikamat mukaan, kun tulee perjantaina vanhemmilla käymään. Lisäksi otan jumppa-DVD:n, jonka avulla saan lihaksiakin treenattua.

Tälle päivälle en ehtinyt laittaa eväitä valmiiksi töihin, joten kävin syömässä salaatin ravintolassa. Oli ihan hyvää, vaikka aika kevythän se salaatti taisi olla.

Lounassalaatti. Tuota erillistä kastiketta en lisännyt.
Muutenkin on viime päivinä tahtonut jäädä vähän alakanttiin tuo syöminen kaloreiden osalta. En ole ollut erityisen nälkäinen, mutta pelkään kropan menevän säästöliekille, jos en syö tarpeeksi. Varsinkin niinä päivinä kun liikun. Tänään en ehtinyt liikuntaa harrastaa, kun päivä meni pääosin töissä. Siellä nyt tulee seistyä koko päivä ja jonkin verran käveltyä ympäriinsä ja nosteltua tavaraa. Mutta ei nyt niin, että varsinaisesti voisi liikunnaksi laskea.

Päätin jo päivällä, että saan tänään vähän herkutella jätskillä. Pyysin poikaystävää tuomaan kaupasta sekä Oma-jäätelön että jonkin sortin suklaajäätelön. Illalliskanakeiton jälkeen teki sitten enemmän mieli sitä raikasta vadelma-Omaa. Ja hyväähän se oli! Eikä ole ihan kamala herkkun noin laihismielessäkään: 120kcal/puikko. Nyt tavaroita kasaan ja nukkumaan!

2 kommenttia:

  1. Mahtavaa! Onnittelut kasikympin alittamisesta!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset! Tervetuloa kohta seuraksi seiska-alkuisiin! ;)

      Poista