tiistai 6. elokuuta 2013

Tasaluku

Odotukset aamun punnituksen suhteen olivat oikeutetut. Vaaka näytti tänään tasan 80kg. Jee! Ihan kohta mennään alle. Ja se olis sitten ensimmäinen tavoite saavutettu. Huojentavaa kyllä, kun pienen nousujohteisen vaiheen jälkeen paino taas tippuu.

Nyt olen tässä pakkaillut eväitä töihin. Lähden kohta sinne salille, ja työt alkavat kolmelta. Salin jälkeen pitää siis syödä lounasta ja sitten töissä tauolla päivällistä. Kauhesti pitää raahata evästä mukaan ja silti, kun tuossa laskeskelin kaloreita, ei oikein meinaa tulla tarpeeksi energiaa tälle päivälle. Lounaaksi minulla on munakasta, kasviksia ja varrasleipäpala. Päivälliseksi taas on kanakeittoa, jota tein viikko sitten ja laitoin pakkaseen. Sen lisänä maitoa ja piti vielä lisätä jälkkäriksi yksi soijajogurtti, kun tuntui päivä muuten niin kevyeltä. Välipalaksi on vielä proteiinipatukkaa, josta äsken söin puolet. Jospa tällä pysyisivät houkutukset poissa mielestä.

Nyt ei oikeastaan ole kirjoitusvimmaa tämän enempää eikä kuviakaan ole tullut otettua, joten lähdenpä sinne salille. Voisin tässä joku päivä tehdä vähän tarkemmin selkoa tästä minun kalorinlaskusysteemistä, kun se varmaan vaikuttaa kauhean vaivalloiselta ja turhan pikkutarkalta monien mielestä, mutta on minulle osoittautunut erinomaiseksi keinoksi hallita syömistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti