keskiviikko 21. elokuuta 2013

Uusi päivä

Jeejee! Eilisen masistelut ovat hävinneet mielestä. On taas hyvä, terveellinen olo, ja halu pitää itsestä huolta on palannut päälimmäiseksi. Aamulla vaaka näytti paljon kivempaa lukemaa kuin eilen. Paino oli siis viikonlopun ja maanantain mässyttelyn ansiosta noussut yli 81 kilon, mutta tänään kiloja oli enää 300g päälle kahdeksankympin. Ja toive olisi, että huomenna olisin taas alle tuon lukeman. En viitsi noita taulukoitakaan tällaisen pikku vinksahduksen vuoksi muutella. ;)

Mikä sitten käänsi pään? En tiedä. Varmaankin tuo matalampi lukema vaa'an näytöllä oli yksi avain asiaan. Kun huomaa, ettei kaikki ole menetetty pienen lipsahduksen takia, tuntuu taas paljon helpommalta. En minä siis oikeasti luullutkaan, että painonpudotus kaatuisi yhden päivän tai edes yhden viikon mässäilyyn, mutta tunteilleen ei voi mitään. Ja siltä eilen tuntui. Että paskat tästä taas mitään tulee! Lisäksi vaikutusta saattoi olla myös niillä hiilariövereillä. Se voi olla, että ne vaikuttivat ihan mielialaankin. Ehkä joku asiantuntija nyt tyrmäisi tämän täysin. Lisäksi olen lueskellut sitä Kg-lehteä tauolla ja työmatkalla, ja kyllä siitäkin on apua ollut. Ostin tänään töiden jälkeen uuden tuttavuuden Fit Laihdu!. Huomasin tänään, että se on muidenkin blogeissa vilahdellut.

Kg ja Fit Laihdu!

Tänään söin töissä evääksi mukaan ottamaani kanawokkia. Iltapäivällä kotiin tultuani söin viime viikolla paistamaani kalaa ja kasviksia. En ollut tehnyt täyttä päätöstä siitä, miten liikun tänään, mutta olin kuitenkin ajatellut, että jotain on tehtävä. Minun piti tuossa töiden jälkeen tehdä yksi koulutehtävä, ja siinähän oli sitten helppo alkaa ajatella, että "on ollut niin rankka päivä, että josko sitä jättäisi lenkin väliin". Lueskelin siinä sitten muita blogeja, ja niistä voimaantuneena päätin kuin päätinkin lähteä lenkille. (En ehkä ole koskaan ennen käyttänyt sanaa "voimaantua".) Paras päätös tänään! Juoksu kulki mukavasti 7,5km/h. En siis tosiaan juokse hurjaa kyytiä, mutta tuo on jo minulle ihan kivaa vauhtia. Reilu viisi kilsaa tuli pingottua, ja kotona oli kyllä voittajafiilis! Nyt hörppäilen tässä iltapalasmoothieta, johon laitoin banaanin, luonnonjogurttia, soijamaitoa, pakastevadelmia ja avokadoa. On muuten hyvää!

Iltapalasmoothie
Tsemppiä siis kaikille muillekin! Pitää vain ajatella, että lipsahduksista opitaan aina jotain. Se, minkä olen usein lukenut ja itse ennenkin todennut, konkretisoitui taas maanantaina: Väsymys saa aikaan hiilareiden ahmimista. Nyt siis nukkumaan, kun huomenna on taas herätys klo 04.15.

P.S. Lupailin viime viikon liikuntapäiväkirjaa. Teen vaikka ensi viikonloppuna kootusti tästä ja viime viikosta liikuntapäiväkirjan. Tuleepahan kattavampi otoskin. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti