torstai 22. elokuuta 2013

Urheilupäivä

Omituinen päivä tänään. Menin töihin puoli kuudeksi ja pääsin sieltä kolmelta eli (meillä) normaali yhdeksän ja puolen tunnin aamuvuoro tuli tehtyä. Sen jälkeen suuntasin reippaana tyttönä suoraan salille, jonne ei ole kuin viiden minuutin kävelymatka töistä. Tein ensin kolme varttia saliohjelmaa, lähinnä alavartaloa. Välillä kävin Fitball-tunnilla, jolla möyrittiin ison jumppapallon kanssa. Odotuksena oli kovaa vatsalihastreeniä, mutta pahemmalta kyllä tuntui juuri salitreenillä rääkätyissä reisissä. En ollut aivan myyty tunnille, mutta saatan kokeilla joskus ilman etukäteistreenejä. Kävin tunnin jälkeen vielä salilla treenaamassa yläkropan ja vähän jäähdyttelemässä. Treenin jälkeen nautin tietysti saunasta, sellaista luksusta kun kotona ei ole. Kun suljin treenitilojen oven takanani, kello oli puoli seitsemän. Olin viettänyt noissa tiloissa yli kolme tuntia! No, kovempi treenipäivä sitten...

Treenin jälkeen mieleni teki jotain hyvää ruokaa, ja päätin kaupassa, että voin ostaa lehtipihvejä, vaikka hirmu kalliitahan ne ovat. Olen nyt yksin kotona, kun poikaystävä on mökillä, joten herkuttelin täällä sitten yksinäni pihvillä ja kasviksilla. Nam! Hyvää ja kevyttä. Päivällinen jäi alle neljänsadan kilokalorin. Koko päivänä on tullut syötyä vain tuhannen kilokalorin edestä, mikä ei varsinkaan treenipäivänä ole tarpeeksi. Ajattelin kyllä mutustaa iltapalaksi vielä vähän viinirypäleitä. Jätin päivälliseltä leivän pois, kun ajattelin, että saan hiilarit sitten niistä.

Päivälliseksi tänään tällaista
Vaikka tällä viikolla on tullut liikuttua jo aika paljon, aion huomennakin mennä uimaan ja vesijuoksemaan. Se saa toimia mukavana palautuksena. Toivon, että saan yhden ystäväni mukaan. Muuten varsinkin vesijuoksu on melko tylsää. Tällä viikolla olen ottanut asiakseni liikkua paljon, jotta viikonloppuna kerätyt ekstrakalorit tulee kulutettua. Ja toisaalta kun luin tänään ostamastani Me Naiset Sportista, kuinka paljon liikkuvat sellaiset täydellisen kropan omaavat esimerkkitapaukset, ei pari hassua salikertaa kuulostakaan enää niin paljolta... Onneksi minulla ei olekaan tavoitteena fitness-mallin kroppaa!

Tänään kauppohin ilmestynyt Me Naiset Sport
Aamulla bussipysäkille kävellessä meinasi tulla jo aika syksyinen olo, kun oli pimeää ja lehdet alkavat kellastua. Tämä kaupunkilaistyttö koki ihmeellisiä luontoelämyksiä, kun pihalla juoksenteli kettuja. Sen täydensivät vielä bussipysäkillä minulle seuraa pitäneet rusakot. Ja asumme sentään melkein Itäkeskuksen naapurissa. Tässä vähän aamuisia fiiliksiä, vaikka kuva ei teekään ruskalle oikeutta:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti