tiistai 13. elokuuta 2013

Ruotuun jälleen

Tänä aamuna vaa'an lukema oli 79,9kg. Eli muutama sata grammaa oli tullut viikonloppuna lisää, mutta tavoite olisi, että huomiseen mennessä ne olisivat historiaa. Olin tyytyväinen, ettei paino ollut yli 80kg, kun juuri olin juhlinut sen alitusta. Torstaina töiden jälkeen ennen junan lähtöä Turkuun kävin Anttilassa ja ajattelin, että ostan sen palkintovoiteen. Samalla innostuin ostamaan myös kynsilakkoja, joita en ole viime aikoina juuri käyttänyt. Nyt kuitenkin kynnet ovat kesän ja ehkä myös ruokavalion ansiosta kasvaneet, ja haluan pitää ne nätteinä. Nuo saavat nyt sitten toimia tavoitteensaavutuspalkintoina. Onneksi ei siis tarvinnut hävetä niiden hankkimista. :)

Rimmelin Shirley Temple (120). Oranssi on mun lempiväri.

Uusi tuttavyys. Tuoksuu hyvältä, eikä liian voimakkaalta.
Tämä aamu on alkanut mukavasti. Aamupalaksi tein smoothien, jossa oli rasvatonta luonnonjogurttia, maitoa, banaania, pakastevadelmia ja -mansikoita, manteleita, chlorella-leväjauhetta sekä maca-jauhetta. Harmi, että unohdin ottaa kuvan. Tuo levä tekee smoothiesta vähän epämiellyttävän vihertävää, mutta ihan hyvää oli. Macakaan ei maistunut liikaa, mitä se helposti tekee. Lounaaksi tein munakkaan, johon laitoin yhden kokonaisen munan, kaksi valkuaista, pakastepinaattia ja mausteita. Lisäksi tein kinkku-tomaatti-avokado -leivän sekä kurkkua ja paprikaa - ja tietysti lasi maitoa. Jälkkäriksi sain syödä yhden tikkarin.

Lounas

Jälkkäritikkari
Tällaisia eväitä siis syöty tähän mennessä. Iltaruoasta en ole vielä tehnyt päätöstä. Kohta, kunhan tuo ruoka vähän sulaa, aion jumpata tässä kotona videon avulla. Jos energiaa riittää teen sen No More Trouble Zonesin lisäksi vielä yhden aerobisen jumpan. Katsotaan, mikä on olo. Aamulla oli melko tukkoinen ja flunssainen olo, mutta nyt tuntuu jo paremmalta. Ei kuitenkaan pidä repiä liikaa. Ajattelin, että tämän viikon lopuksi kirjaan teillekin näkyviin, mitä liikuntoja sitä on tällä viikolla tullut harrastettua. Valmisteilla on myös teksti tuosta minun kalorinlaskuprosessista. Pitää vaan opetella käyttämään kunnolla tuota kuvanmuokkausohjelmaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti