torstai 29. elokuuta 2013

Kuulumisia

Eilen kirjoittelin pitkän tekstin menneisyyteen liittyen. Nyt on taas aika keskittyä tämän hetken tilanteeseen. Otin eilen itsestäni uudet kuvat muutama viikko sitten otettujen rinnalle. Hirveästi ei muutosta ole vielä tapahtunut, mutta vatsan seudulta on tainnut jokunen sentti huveta. Noita kuvia löytyy siis tuolta Muutoskuvia-välilehdeltä.

Tänä aamuna paino oli tippunut jo 77,9kg. Eli nyt olen päässyt jotenkin siihen vaiheeseen, että paino tippuu suht hyvään tahtiin. Luulen, että perusaineenvaihdunta on kiihtynyt jonkin verran ahkeran liikunnan avustuksella. Eilen käsitys omasta kropasta vaihteli koko ajan. Välillä oli sellainen plösö-olo, ettei mitään määrää ja välillä taas tuntui, että sitähän aletaan olla kohta ihan ihmisen näköisiä. Urheilu tietysti vaikutti taas tuohon kehonkuvaan ja illalla oli jo paljon parempi fiilis.

Eilen oli ensimmäistä kertaa sellainen päivä, että teki mieli vähän kaikenlaista makeaa. Kalorivaetta on saattanut tulla vähän liikaa. Söin päivällä muutaman irtokarkin, joita oli mässäilypussista jäänyt jäljelle. Sen lisäksi join Coca Cola Zeroa ja söin muutaman Läkerol-pastillin. Näistä jälkimmäisistä saan todennäköisesti kiittää sitä, että illalla iski aivan järjetön vatsakipu. En oikein keksi muutakaan selitystä, ellei sitten ole joku kummallinen pöpö. Olen muutenkin huomannut viime aikoina, että makeutusaineet ovat hyvinkin pieninä määrinä saaneet vatsani sekaisin. Pitää siis jättää ne nyt kokonaan pois. Tuo kokis tulee olemaan vaikea paikka, mutta minun on pitänyt lopettaa sen juominen jo muutenkin, kun menevät hampaat pilalle, ja eivät nuo makeutusaineet mitään terveysruokaa ole.

Eilen illalla kävin ystäväni kanssa lenkillä. Teimme sellaisen kahdeksan kilometrin lenkin. Lisäksi pyöräilin viisi kilometriä hänen luokseen edestakaisin. Eli liikuntaa ja siten kulutettuja kaloreita kertyi eilen ihan mukavasti.

Lenkkivalmiina
Tänään yritän saada venyteltyä, kun eilen en kyennyt, kun se vatsakipu iski lenkin loppupuolella. Lisäksi tuollaisella kahden tunnin kuntoilusessiolla saisi olla vettä mukana. Iski ihan järjetön nestehukan tunne, kun pyöräilin takaisin kotiin. Tuntui, että jos olisi kauemmas tarvinnut ajella, olisin saattanut pyörtyä. Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis. Kotona nesteytin sitten tavallisella vedellä, Vichyllä ja mehujäällä. :) Mehujää ei ehkä ole paras palautusruoka, mutta menköön tämän kerran.

50kcal/puikko ei tee suurta lisää päivän energiansaantiin.
Illalla en olisi yhtään jaksanut laittaa ruokaa. Olisi pakastimessa ollut valmiina esim. sitä toissapäiväistä kanakeittoa, mutta koska jääkaapissa oli kananfileétä, joiden parasta ennen -päiväys oli umpeutumassa, päätin kuitenkin paistaa ne. Lisänä pakasteesta parsakaali-kukkakaali-porkkana -sekoitusta ja herneitä sekä tuoreita vihanneksia, varrasleipää ja maitoa. Hyvää oli, vaikka kesken ruokailun iski aina välillä se kamala vatsakipu.

Eilinen päivällinen
Tänään aamupäivän ohjelmassa vain kotona köllöttelyä (ja sitä venyttelyä) ja iltapäivällä pitää mennä myymään vanhaa rojua puistokirppikselle. Toivottavasti silloin paistaa aurinko!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti