maanantai 15. heinäkuuta 2013

Uusi alku

Vaaka näytti tänä aamuna 83,5kg eli lähes ennätyslukemissa ollaan. Varsinkin kun tuntuu, että kaikki lihakset ovat vaihtuneet tuohon kevyempään höttöön. Aamu alkoi kuitenkin tunnin aurinkoisella aamulenkillä, joka kului poikaystävän kanssa melko rauhallisesti. Tahti oli kuitenkin minulle melko sopiva: vähän puuskuttaen pystyi puhumaan ja hiki oli koko ajan. Aamupalaksi tein tuhdin marjasmoothien, johon laitoin rasvatonta, maustamatonta jogurttia, soijamaitoa, banaania, pakastemarjoja ja pähkinöitä. Sillä jaksanee picnic-lounaaseen asti.

Aloin taas taulukoida syömisiäni Excelin avulla. Poikaystävä on tehnyt minulle sinne viritykset viimeisen päälle, jotta kalorit on helppo laskea. Ravintoaineidensaantia en ole oikein jaksanut tarkkailla. Pitäisi varmaan joskus tehdä sitäkin tarkistusmielessä. En oikein tykkää noista netin valmiista merkkauspalveluista, joissa voi valita listalta tuotteet, joita on syönyt, sillä ikinä sieltä ei löydy kaikkia tuotteita. Ahdistun, jos en saa merkattua kaloreita täysin oikein. Tämä tietysti on hieman hankalaa muualla kuin kotona syömisen kannalta. Olen niin huono arvioimaan syömäni ruoan painoa. Pitäisi olla keittiövaaka aina mukana...

Nyt siis taas hyvällä fiiliksellä uuteen alkuun painonpudotushommissa. Iltapäivällä käyn kaupassa ja silloin pitäisi tehdä hyviä valintoja. Toivon, että myös tämä ajatusten ylös kirjaaminen tuo oman mausteensa laihdutukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti