torstai 18. heinäkuuta 2013

Siivouspäivä

Olen tässä aamupäivän keskittynyt siivoamaan tätä meidän kämppää, kun alkoi olla niin hirveän näköinen. Olen tosi laiska siivoamaan ja hoidankin yleensä siivoamisen sellaisella kertarysäyksellä. Mutta tämähän on hyvää hyötyliikuntaa. Nyt pidän pienen tauon ja napostelen herneitä. Päätin jättää vesijuoksun nyt kuitenkin väliin, kun olisi tuonne Stadikalle meneminen vienyt sen verran aikaa. Jos vain ennen kolmelta alkavia töitä kerkeän, venyttelen vähän. Lihakset ovat vieläkin kipeät. Varsinkin makuuasennosta ylös nouseminen tuottaa tuskaa vatsalihaksissa.

Lisäsin tuohon ylös tuon painotikittäjän. Laitoin nyt tavoitteeksi, että tammikuun loppuun, jolloin lento Hong Kongiin lähtee, olisi max. 70kg mittarissa. Se olisikin varmaan aikuisiän alin paino... Kuten näkyy, maanantain ja keskiviikon välillä putosi jo reilu kilo. Nesteitä taisi olla kertynyt melkoisesti. Päätin, että virallinen punnituspäiväni on keskiviikko. Yleensä olen punninnut itseäni maanantaisin, mutta se on siinä mielessä vähän huono, että yleensä lipsumista tapahtuu juuri viikonloppuisin. Maanantaiaamuna sitten kaikki turvotukset näkyvät vaa'alla, ja se ei todistetusti lisää motivaatiota. Koetan olla hyppimättä vaa'alla joka päivä. Koitan pitäytyä siinä keskiviikon punnituksessa. Silloin ei tule niitä ahdistuksia tyyliin: "Kituutin eilen koko päivän, ja paino on noussut kolmesataa grammaa!"

Illan työvuoro taas vähän jänskättää syömisen suhteen. Uskon, että pysyn ruodussa, mutta on inhottavaa, jos koko ajan joutuu taistelemaan itseään vastaan. Evääksi minulla on sitä eilen tehtyä wokkia ja voisin ottaa vaikka soijajogurtin välipalaksi. Mutta nyt taas lattianpesun kimppuun, niin ehdin töihinkin joskus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti