maanantai 22. heinäkuuta 2013

Jos metsään haluat mennä nyt...

Onpa tosi hauskaa, että olen saanut blogilleni lukijoita! Innostus kirjoittelemiseen tulee varmasti olemaan suurempi, kun tietää, että jotakuta kiinnostaa. Ja niin kuin tuolla jo kommenteissa totesinkin, onhan se kivempi kirjoitella onnistumisista, eli tsemppi tulee pitää päällä.

Juuri kun olen päässyt vauhtiin, pidän päivittämisestä pientä taukoa, sillä huomenna lähdemme poikaystäväni kanssa loppuviikoksi vaeltamaan Helvetinjärven kansallispuistoon. Samalla saa pientä taukoa tietotekniikasta, kun kännykkääkään ei uskalla pitää koko ajan päällä, jotta akku kestää koko reissun. Tänään kävimme kaupassa hamstraamassa kuivamuonaa, ateriankorvikepatukoita ym. Ja vaelluksella tulee kulutettua kaloreita sen verran, että uskalsin ostaa vähän karkkiakin mukaan. Pitää vain muistaa, että jos löntystelee laiskasti, ei suklaatakaan voi vedellä kaksin käsin. Lisäksi uunissa on kuivumassa sika-nauta- ja broilerin jauhelihaa.

Eli palailen vaellustunnelmapäivityksin viimeistään ensi maanantaina. Mukavaa, ilmeisesti (ja toivottavasti) helteistä viikkoa kaikille!


Tässä osa mukaan lähtevistä ruoista. Noilla pitäisi melkein viikko pärjätä.

1 kommentti: