sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Vaihtelevia fiiliksiä

Joo, on taas laihdutusfiilikset vaihdelleet päivän aikana laidasta laitaan. Päivällä töissä teki taas mieli syödä kaikkea, ja muutama laku suuhun eksyikin. Kotona taistelin myös itseäni vastaan, kun kaapissa olisi suklaata. Tarkemmin kun asiaa ajattelin, ei edes oikeastaan tehnyt mieli sitä suklaata, mutta jotain kuitenkin. Onneksi kuitenkin voitin taistelun, ja suklaat saivat jäädä kaappiin. Luulen, että nyt on tullut syötyä sen verran huonosti, että se kostautuu. Pitää siis petrata.

Tulevat viikot ovat melko raskaita, kun päivällä on töitä ja iltaisin koulua. Päivät venyvät väkisinkin monina päivinä pitkiksi, kun liikkuakin pitää jossakin välissä. Täytyy siis oikeasti kiinnittää huomiota siihen, että on mukana laadukkaita eväitä - tarpeeksi. Pitää kehitää joku eväsarsenaali valmiiksi. Ja ensi sunnuntaina voisin tehdä ruokia valmiiksi pakkaseen. Silloin on siis seuraava vapaapäivä.

Tänään kävin itsekseni tunnin mttaisella juoksulenkillä. Noin seitsemän kilsaa tuli edettyä, ja olo oli kaikin puolin hyvä alusta loppuun. En minä sinne uimaan enää jaksanut mennä, olisi mennyt niin paljon aikaakin siihen ja piti ehtiä muutakin tehdä tänään. Lenkin jälkeen söin namipäivällisen: seesam-nugetteja. Ne ovat tosi hyviä! Muutamat kasvissyöjäkaverit ovat yhteisissä grillailuhetkissä minut niihin tutustuttaneet, ja voittavat kyllä makkarat mennen tullen. Eivät ne mitään terveellisintä ruokaa maailmassa ole, mutta menettelevät. Latasin lautasen muuten täyteen kasviksia ja pikku nokareen sinihomejuustoa otin kylkeen.

Näitä löytyy joidenkin kauppojen pakastealtaista. Nam!
Nyt taidan taas vetäytyä jo sänkyyn, kun huomenna pitää olla virkeänä uudessa työpaikassa. Onneksi rytmi on viikonlopun aamuvuorojen jäljiltä kohdallaan. Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

Ja jos jollakin on hyviä eväsvinkkejä, niin niitä saa mielellään antaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti