keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Lipsumista vanhoihin tapoihin

Voi että! Nyt on jo reilu viikko vieritty sellaista alamäkeä ruokailun ja liikunnankin suhteen, ettei mitään järkeä. Olen ollut vähän kipeänä. Siinä siis tekosyy numero yksi. En edes ole mitenkään kovin pahasti ollut kipeänä, flunssaa vain. Mutta jotenkin se yhdistettynä kiireeseen, syksyyn, laihdutusväsymykseen (tekosyyt nro. 2., 3. ja 4.) ym. on saanut aikaan sen, että ruokavalio on viimeisen viikon ollut aivan persiillään.

Eikä siis ole puhe sellaisesta "Ups, söin yhden suklaapatukan" -sortumisesta, vaan viikon verran on tullut jätettyä ruokailu töiden jälkeen kokonaan herkkujen varaan. Kunnon ruokaa en ole syönyt kotosalla ollenkaan, vaan nälän olen tyydyttänyt karkeilla ja välillä jollain muullakin; tänään irtokarkeilla ja lihapasteijoilla. Joo... Ja syömisten punnitseminen on nyt jäänyt taka-alalle. Viikonloppuna oli vielä ne kaverin häätkin.

Eilen aamulla paino oli 75,4kg, eli vaa'an mukaan painoa ei olisi kertynyt lisää. Se kyllä valehtelee. Toissayönä vatsa vähän sekoili ja aamulla suoli oli tyhjääkin tyhjempi ja kroppa varmasti kuivahko. Eli nyt kun alan tässä kunnolla syödä, ainakin kilo luulisin olevan vaa'assa lisäpainoa. Mutta en anna sen liikaa masentaa. Nyt vaan täyttä höyryä eteenpäin.

Harmittaa, etten ole oikein ehtinyt tätä blogia kirjoittaa. Tai sanotaan, että olen halunnut käyttää vapaa-aikani muihin asioihin. Nyt on kuitenkin sellainen olo, että johonkin tätä epäonnistumista pitää purkaa. Ja toisaalta johonkin pitää luvata, että huomenna parannusta tapahtuu. Ja ei, ei ensi maanantaina, vaan HUOMENNA! Tai siinä mielessä jo tänään, että nyt alan kitata vettä, enkä tänä iltana syö enää mitään. :)

Nyt täytyy miettiä, millä keinoin alan taas rakentamaan tätä projektia:
1. Luen loppuillan uusinta Fit-lehteä ja haen inspiraatiota.
2. Huomisesta alkaen punnitsen ruoat kunnolla ja merkitsen todelliset syömiset.
3. Liikunta jatkuu huomenna pienestä räkäisyydestä huolimatta.
4. Päätän huomisen ruoat jo etukäteen.
5. Ei karkkia! Yhtään!

No niin. Nyt se alkaa taas: Terveellinen elämäni. Se, jota olen jo monta, monta viikkoa elänyt, ja joka on tuntunut hyvältä. Viisi kiloa pitäisi lähteä jouluun mennessä helposti. Siinäpä taas tavoitetta. :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti