lauantai 5. lokakuuta 2013

Back in the Game!

Paino tänä aamuna 75,2kg, eli suunta on taas alaspäin. Tämä on erityisen mukava uutinen siksi, että eilen tuli kuitenkin tuhottua pullollinen punaviiniä ja yksi lonkero. Ups... Ruokailu onneksi pysyi aisoissa, kun teimme kavereiden kanssa salaattia, ja sen lisäksi söin pari palaa patonkia ja ihan pikkuisen karkkia. Kohta alittuu siis jo maaginen 75kg raja, ja siitä kun vielä hiukan mennään eteenpäin, päästään merkittävän lihavuuden puolelta lievän lihavuuden puolelle. Ne ovat tietysti vain sanoja, mutta tärkeitä sellaisia. Siitä seuraavaan pykälään eli normaalipainoon onkin sitten matkaa, mutta ei mietitä sitä vielä. :)

Mietin tuossa aamulla, että pitäisikö sitä jaksaa raahautua jossakin välissä vaatekauppaan. Tykkään käyttää tiukkoja mustia farkkulegginsejä eri yläosien kanssa, ja kun en niihin ihan kamalasti rahaa viitsi satsata, niin kulahtavat melko nopeasti. Tuossa pari kuukautta sitten ostamani pöksyt ovat vähän nuhjuiset, joten ajattelin, että pitääpä varmaan ostaa uudet. Vaan eipä tarvitsekaan! Muistin kaappini kätkössä olevat taivoitepöksyiksi ostetut farkut, joita sovittelin elokuun alussa. Täältä löytyy elokuun kuva.

Jalassa!
Eli uudet, käyttämättömät fakut löytyivätkin jo omasta takaa. Onpa kivaa! Kuten kuvasta näkyy, makkaroita on vielä melkoisesti joka puolella, ja nuokin housut jättävät vähän jenkkakahvoja näkyviin. Mutta minkäs sille voi, pullukka mikä pullukka. Töitä on vielä edessä. Nyt on taas kuitenkin parempi motivaatio töiden tekemiseen.(Käsivarteni näyttävät tässä kuvassa erityisen muhkeilta...)

Olin eilen tai siis tänään kotosalla siinä vähän neljän jälkeen, joten tänään loikoilin sängyssä puoli yhteentoista. Kahdentoista jälkeen söin brunssimaisesti pari ruisleipää, toisen kananmunalla, kurkulla ja paprikalla, toisen kinkulla, tomaatilla ja avokadolla. Lisäksi maitoa ja teetä. Nam nam! Terveellisempi krapula-aamupala. vaikka eipä minulla oikeastaan krapulaa ole. Harkitsen tässä, että pitäisikö sitä lähteä lenkille. Toisaalta minun pitäisi myös käydä kaupoilla. Vaikka housuongelma ratkesikin, tarvitsisin myös kengät, aika akuutistikin. Eli voi olla, että reippailen Itikseen ja shoppailen vähän.

Brunssini
Eilen menin suoraan töistä salille ja tein kunnon treenin, minkä jälkeen menin vielä niska-selkä -jumppaan. Se teki kyllä terää, kun selkä-hartia-niska -seutu on taas temppuillut viime aikoina. Sieltä sitten taas suoraan kavereiden kanssa iltaa viettämään. Mutta olipahan kiva treenata! Nyt kyllä myös tuntuu, että jotain on tullut tehtyä. Varasin puolentoista viikon päähän ajan treeniohjelman tekemiseen, jotta saan vähän uusittua tuota saliohjelmaa tavoitteiden mukaiseksi. Odotan sitäkin innolla.

Nyt rupean miettimään, että mitäs sitä tässä päivällä puuhaisin. Illaksi on taas tiedossa hengailua toisten kavereiden kanssa. Tänään aion pysyä Coca Cola Zero -linjalla. Tänään on muuten maailman opettajien päivä. Eli hyvää sellaista kaikille opettajille! Muuten en olisi tiennyt, mutta sain eilen yhdeltä oppilaaltani kukkia. :)

Kauniit kukat piristävä syksyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti