keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Ei muutosta... :(

Lisäilin äsken uusia muutoskuvia, jotka näkyvät tuolta toiselta välilehdeltä. Olin odottanut, että nyt on kyllä varmasti tapahtunut muutosta, mutta ei! Ei noissa kuvissa kyllä paljoa eroa ole. Jotain pikku juttuja joissakin kohdissa, mutta aika pientä. Juu, eihän tuo painokaan nyt niin huimasti ole pudonnut, mutta kun itsestä tuntuu ihan erilaiselta. Kai se on pääasia...

Eilen kävin tekemässä kuntosalilla uuden ohjelman. Tai siis ihan ammatti-ihminen sen minulle teki. Tänään kävin tekemässä ohjelman ensimmäistä kertaa läpi. Sain ohjelmaan vähän kyykkyjä, joita en ole omatoimisesti uskaltanut tehdä. Lisäksi pyysin liikkeitä, jotka avittaisivat noiden selkäpuolen ongelmien kanssa, joten yläselälle ja rinnalle on hyviä liikkeitä. Uusi tuttavuus oli penkkipunnerrus. Siitä tulee kunnon salilla vääntämisen meininki, vaikka nostelenkin pelkkää tankoa. :)

Eilen vietimme poikaystävän kanssa yhteisen vapaapäivän. Löllyimme kotona, kävimme vähän kävelemässä ja illalla kävimme syömässä. Nyt on Syö Helsinki -viikot, eli joissakin ravintoloissa on tiettyjä annoksia saatavilla 10€:n hintaan. Kävimme MorriSon'sissa syömässä burgerit. Oli hyvää! Otin sentään omani salaatilla, ettei ihan hölmöilyksi mennyt. En kyllä syönyt hampurilaisesta kuin vähän yli puolet. Illalla mutustelimme lautapelin lomassa vielä vähän suklaata ja salmiakkia. Eli eilinen kaloreiden saanti oli huima! Se näkyikin aamulla vaa'assa, kun paino oli pompsahtanut yli puoli kiloa ylöspäin. Olen kyllä rampannut tänään vessassa eli osa varmaankin oli nesteitä. Mutta eilisen kaltaisiakin päiviä tarvitaan.

Tänään lähden taas piipahtamaan Turussa. Menemme pikkusiskon kanssa huomenna katsomaan Egotrippiä Logomoon. Siinä syy näin pikaiselle uusintavierailulle. Mun pitäis Turussa saada vähän ommeltua, kun mun glamour-mekko ei vielä ole valmis ja bileet on perjantaina. Lisäksi pitäis tässä kehittää jotain syötävää sinne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti