torstai 3. lokakuuta 2013

Parempaan suuntaan

Nyt olen saanut itseni kiskaistua sokerikuopasta ja jatkanut terveellisempiä elintapoja. Olen syönyt oikeaoppisesti, eikä yhtään mitään herkkuja ole lipsahtanut kitusiin. Kävin myös lenkillä. Ei kyllä vaatinut paljoakaan tahdonvoimaa, kun oli niin ihanan aurinkoinen keli. Vaikka vähän tuntui nuhaiselta ja siltä, että edellisestä kerrasta on aikaa, niin kolmeen varttiin juoksin kuitenkin reilut viisi ja puoli kilsaa, mikä on ihan sellainen normaali lenkki. Ja jälkikäteen tuntui kyllä hyvältä!

Harmi, ettei hyvä päivä saa todennäköisesti arvoistaan jatkoa. Huomenna nimittäin näen muutamia kavereita, ja siihen illanviettoon kuulunee alkoholi sekä ruoka. Olemme kyllä usein tehneet yhdessä salaattia, joten siinä mielessä ei mennä kamalan pieleen. Ja ajattelin pitää myös alkoholin käytön maltillisena. Katsotaan, miten ilta sitten etenee.

Nyt ei tämän ihmeempiä pulinoita. Halusin vain päivittää, että raiteilla ollaan. Yritän aktivoitua viikonloppuna kunnon kuvallisen tekstin kanssa. Ihanaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti