lauantai 7. joulukuuta 2013

Tehokas viikko

Jeejee! Tämän aamun vaakalukema kertoi sen, että liikuntaviikko ja ruoan kanssa tsemppaus on tuonut tulosta. Vaa'an lukema oli äsken (ennen aamupalaa) 74,3kg. Hienosti siis ovat nesteet lähteneet, ja ehkä jopa ihan jotakin oikeatakin edistystä on tapahtunut. Nyt on taas motivaatiota jatkaa eteenpäin. Tänä iltana pikkujouluilemme kaveriporukalla, joten vähän täytyy lipsua ruokavaliosta, mutta olen nyt kuitenkin harkinnut selvin päin pysymistä. Noista alkoholijuomista kun tahtoo kertyä niitä kaloreita, ja lisäksi ne laskevat syömiskynnystä.

Toissapäiväiset ju-jutsuharkat eivät olleet raskaimmasta päästä, mikä sopi minulle hyvin. Sen verran tuntui reisissä ja muuallakin kropassa alkuviikon salitreenit. Eilen kävin tunnin juoksulenkillä. Olin kyllä ylpeä, että jaksoin lähteä. Tarkoitus oli mennä poikaystävän kanssa, mutta kun meillä meni syömiset niin pahasti ristiin, niin lähdin yksinäni töiden jälkeen. En halunnut jättää sitä myöhemmäksi. Osittain siksi, että halusin katsoa itsenäisyyspäivän vastaanottoa, ja toisaalta pelkäsin, että myöhemmin en jaksa lähteä. Hyvä lenkki tuli juostua. Lopussa vain piti kävellä pitkä pätkä, kun ei tasapaino enää riittänyt jäällä juoksemiseen. Tänään ajattelin käydä katsastamassa nastalenkkaritarjonnan. :) Kohta lähdemme poikaystävän kanssa pelaamaan squashia. Toivottavasti tänään on hyvä päivä sen suhteen! Minulla on välillä vähän taipumusta kiukutteluun, kun peli ei suju...

Ruokailupuolikin on mennyt kivasti. Ainoa miinus ovat töissä napostellut Fazerin siniset, joita pomo kiikutti sinne. Niitä tuli eilen ja toissapäivänä naposteltua vähän liikaa. Mahtuivat kuitenkin päivittäiseen kalorinsaantiin ihan hyvin. Liikunnalla saatu vaje on myös jäänyt joka päivä suuremmaksi kuin suklaata on tullut syötyä. Eilen kultani oli tehnyt hyvää uunikalaa sillä aikaa kun olin töissä. Sitä söin lenkin jälkeen kasvisten ja perunan kanssa. Oli hyvää! Olen saanut pidettyä kalorinsaannin joka päivä aika tasaisesti 1600 kilokalorin hujakoilla. Sen pitäisi olla ihan ok. Tänään tulee varmaan syötyä enemmän, mutta sekään ei haittaa. Jospa se estäisi säästöliekkitilaan joutumista.

Eilinen lohi-illallinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti