keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Lihaksissa tuntuu

Liikuntaviikko alkaa tuntua lihaksissa, vaikkei olla vielä puolessa välissäkään. Maanantaisen salitreenin jäljiltä eiliset ju-jutsutreenit tuntuivat reisissä, ja tänään paikat ovat olleet tasaisen jumissa. Raahauduin kuitenkin töiden jälkeen salille. Täytyyhän päätöksistä pitää kiinni. Huomenna edessä ovat taas ju-jutsutreenit. Olen nyt tuosta ju-jutsusta muutamaan otteeseen maininnut, mutta ei ole varmasti kaikille selvää, että mitä se oikein on. Kuvaileminen on turhaa, kun netistä löytyy videoita.


Tuo video on siis meidän seuramme harjoituksissa ja kansallisilla leireillä kuvattu Kill Arman -ohjelmasta tutun Arman Alizadin toimesta. Siitäpä saa aika hyvää kuvaa siitä, että mihin sitä tähdätään. Ihan en ole tuolla tasolla vielä kuin nuo mustavöiset. :)

Ruokailu on sujunut mukavasti jokapäiväisiä pikku herkutteluhetkiä lukuunottamatta. Äsken söin ruoan jälkeen puolikkaan Royal-patukan. Vähän olisi tehnyt mieli lisää, mutta yritän nyt pitäytyä pienissä päivittäisissä määrissä aluksi, ja jättää jossakin vaiheessa tuon päivittäisen herkuttelun pois. Mutta olen ajatellut sen nyt vähän niin, että syön muuten hyvin ja kun liikun paljon, jää pienille herkkumäärillekin tilaa. Toivottavasti en vain taas sorru itseni huijaamiseen noiden "pienten" herkkumäärien suhteen. Katsotaan, kuinka käy.

Tänä aamuna en käynyt vaa'alla, kun oli taas aikainen lähtö. Huomenna ehkä jaksan paremmin, kun menen vasta seitsemäksi töihin. Pääsen jo kahdelta, eli ihanan lyhyt päivä verrattuna näihin 9,5 tunnin päiviin. Meinaa tuntua vähän pitkiltä nuo päivät, kun aamulla olen lähtenyt kotoa ennen viittä ja tänään olin seitsemän aikoihin kotona. Nyt väsyttää aika paljon. Nukkumaan siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti